City FC ongewijzigd tegen RKC Waalwijk

ALMERE • Do 14 februari 2019 | 17:39 • Donderdag 14 februari 2019 | 17:39

Almere City FC trainer Michele Santoni handhaaft vrijdagavond tijdens de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk dezelfde ploeg, die de afgelopen 2 weken uit bij Roda JC en thuis van Jong AZ won.

RKC Waalwijk, onder leiding van oud Almere City-trainer Fred Grim, presteert dit seizoen uitstekend in de eerste divisie. De ploeg staat momenteel op de zevende plek van de ranglijst en in de derde periode staan de Brabanders (samen met FC Twente) bovenaan met 12 punten uit de laatste 4 gespeelde wedstrijden. Almere City FC staat momenteel op de dertiende plek van de ranglijst.

Santoni kan in Brabant nog altijd geen beroep doen op middenvelder Niek Vossebelt, die nog altijd kampt met een enkelblessure. Ook de Belg Joedrick Pupe is nog altijd niet inzetbaar vanwege zijn knieblessure, die hem al 8 maanden aan de kant houdt. De verdediger hoopt binnenkort zijn eerste minuten te kunnen gaan maken bij Jong Almere City FC.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel