Flevo Boys met 10 man ten onder tegen CSV Apeldoorn

EMMELOORD • Za 16 februari 2019 | 16:28 • Zaterdag 16 februari 2019 | 16:28

In de Hoofdklasse B heeft Flevo Boys zaterdagmiddag op eigen veld verloren van CSV Apeldoorn. Op sportpark Ervenbos waren de gasten uiteindelijk met 2-3 te sterk voor de formatie van trainer Kevin Waalderbos

Bij rust leidde Flevo Boys nog met 1-0 dankzij een prima goal van Johan Tiems. CSV Apeldoorn kwam echter 5 minuten na rust op gelijke hoogte: 1-1. De Emmeloorders kwamen vervolgens via een benutte strafschop van Aron Strengholt weer op voorsprong: 2-1

Na 66 minuten moest Flevo Boys verder spelen met 10 man, nadat Marc Reussing een doorgebroken speler had neergehaald. CSV Apeldoorn scoorde vervolgens na een corner de 2-2. In de slotfase wisten de gasten tegen 10 Emmeloorders ook nog de 2-3 te maken, waarna ze met 3 punten naar Apeldoorn vertrokken.