Flevo Boys en SV Urk houden elkaar in evenwicht

FLEVOLAND • Za 16 maart 2019 | 14:09 • Zaterdag 16 maart 2019 | 14:09

De Flevolandse derby tussen Flevo Boys en SV Urk is zaterdagavond geëindigd in een gelijkspel. Beide ploegen kwamen op sportpark Ervenbos in Emmeloord niet verder dan een bloedeloze 0-0.

De ploegen waren in de eerste helft aan elkaar gewaagd maar konden geen grote kansen creëren.

In de tweede helft kon Flevo Boys-aanvaller Madih Doufikar één keer gevaarlijk worden maar doelman Richard Strijker kon een tegentreffer voorkomen. Aan de andere kant kon William de Boer in de 70e minuut gevaarlijk worden via een afstandsschot. Deze bal was een prooi voor Flevo Boys goalie Rodney Rosink. In de slotfase was Urk nog dichtbij de winst na een grote kans voor Hessel Snoek. Maar Rosink wist ook deze doelpoging onschadelijk te maken.

SV Urk speelt volgende week een thuisduel tegen SDC Putten. De Emmeloorders gaan dan op bezoek bij Genemuiden.