Flevo Boys verslaat SC Genemuiden

EMMELOORD • Za 23 maart 2019 | 16:33 • Zaterdag 23 maart 2019 | 16:33

De voetballers van Flevo Boys uit Emmeloord hebben zaterdagmiddag SC Genemuiden verslagen met 1-2.

Johan Tiems scoorde in Genemuiden na een half uur de openingstreffer. Een kwartier na rust werd diezelfde Tiems neergehaald in het strafschopgebied. Aron Strengholt benutte de penalty en zorgde voor een comfortabele voorsprong. SC Genemuiden kwam weliswaar terug in de wedstrijd (1-2), maar de Emmeloorders pakten na 90 minuten spelen de volle winst in de uitwedstrijd.

De ploeg van trainer Kevin Waalderbos heeft door de zege nu 29 punten uit 23 duels in de Hoofdklasse B.