City FC zegt contracten negen spelers op

ALMERE • Za 30 maart 2019 | 9:00 • Zaterdag 30 maart 2019 | 9:00

Almere City FC heeft de contracten van negen spelers formeel opgezegd. De keepers Mike Grim, Chiel Kramer en Joshua Smits, verdedigers Guy Ramos en Moustapha Seck (huurcontract), middenvelder Jergé Hoefdraad en de aanvallers Kevin Luckassen, Archille Vaarnold en Ezra Walian hebben onlangs een ontslagbrief ontvangen.

Betaald voetbalclubs moeten verplicht uiterlijk 1 april bekend maken met wie ze zeker willen doorgaan en met wie niet. In eerste instantie is dit een administratieve maatregel, omdat anders de contracten automatisch worden verlengd. De mogelijkheid bestaat dat Almere City FC één van deze spelers in een later stadium alsnog een nieuw contract zal aanbieden.

Ook centrale verdediger Damon Mirani heeft een aflopend contract, maar de club wil hem graag behouden. Almere City FC heeft de aanvoerder een nieuwe aanbieding gedaan, die hij voorlopig in beraad heeft genomen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel