Jong Almere City speelt gelijk tegen Katwijk

ALMERE • Za 30 maart 2019 | 17:27 • Zaterdag 30 maart 2019 | 17:27

De voetballers van Jong Almere City hebben zaterdag met 1-1 gelijkgespeeld tegen het veel hoger geplaatste VV Katwijk.

De Almeerders kwamen in de 32e minuut door Kenneth Anninkora op een 1-0 voorsprong. Hij kon in z'n eentje op de keeper van de Katwijkers afgaan en rondde dit met een stift prima af.

In de 86e minuut veroorzaakte doelman Grim van Jong Almere City FC een strafschop. Die werd door Robbert Susan feilloos ingeschoten en bepaalde hiermee de eindstand op 1-1.

Door dit gelijke spel blijft Jong Almere City op de 15e plaats staan in de Tweede Divisie en zakt Katwijk van de derde naar de vierde plek.