Bergkamp ook bij eerste selectie Almere City FC

ALMERE • Do 4 april 2019 | 12:08 • Donderdag 4 april 2019 | 12:08

Dennis Bergkamp is nu ook toegevoegd aan de trainersstaf van het eerste elftal van Almere City FC. De oud-speler van Ajax en Arsenal zal in eerste instantie op de donderdagen aanwezig zijn tijdens de trainingen in de aanloop naar de wedstrijden. Bergkamp gaat zich met name bezighouden met het begeleiden van de spitsen.

De ad-interim trainer van de huidige nummer 6 van de Keuken Kampioen Divisie, Ole Tobiasen, is heel blij met de komst van de oud-international: "We hebben Dennis gevraagd om ook iets bij het eerste te gaan doen. Dat vond hij leuk en daarom gaat hij nu iedere donderdag mee het veld op. Dit is fantastisch voor iedereen, niet alleen voor de spitsen maar voor het hele team. Hij kan met zijn input en expertise komen en daar wil ik als coach ook van profiteren", aldus de Deense oefenmeester.

Bergkamp zou in eerste instantie alleen betrokken worden als assistent-trainer bij het beloftenelfal van Almere City FC. In dat elftal speelt ook zijn zoon Mitchel.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel