SV Urk pakt punt in Staphorst

URK • Za 6 april 2019 | 16:19 • Zaterdag 6 april 2019 | 16:19

De voetballers van SV Urk hebben zaterdag in de Hoofdklasse B een uitduel tegen Staphorst gelijk gespeeld. Beide ploegen kwamen niet tot scoren.

Beide ploegen kregen in de eerste helft enkele mogelijkheden om de score te openen. De nummer twee uit de competitie was meteen in de eerste minuut gevaarlijk met een afstandsschot van Martin van ‘t Ende dat maar net naast ging. In de vijfde minuut kreeg Hessel Snoek een mogelijkheid op de openingstreffer. De spits van SV Urk zag zijn volley echter naast het doel gaan.

In de tweede helft was de thuisploeg vooral gevaarlijk via Mike Reuvers. Keer op keer zag de aanvaller dat doelman Richard Strijker zich niet liet passeren. Namens Urk zorgde Hessel Snoek twee keer voor gevaar in de defensie van Staphorst. Tien minuten voor tijd kreeg Martin van ‘t Ende van Staphorst nog de grootste kans op een doelpunt. Zijn kopbal ging maar net naast de paal. In de slotfase kregen de Urkers nog een grote kans op de overwinning. Jelle de Boer zag vanaf tien meter zijn inzet echter gekeerd

De Urkers gaan volgende week op bezoek bij WHC.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel