City FC wil vijfde zege op rij tegen FC Den Bosch

ALMERE • Do 11 april 2019 | 15:52 • Donderdag 11 april 2019 | 15:52

Almere City FC wil vrijdagavond haar vijfde zege op rij boeken in de Keuken Kampioen Divisie. Bij winst op FC Den Bosch zijn de Almeerders dicht bij het bereiken van de play-offs.

Almere is na vier zeges op rij opgeklommen naar de zesde plaats van de ranglijst met 53 punten uit 33 gespeelde wedstrijden. Bij een overwinning op de nummer vier van de ranglijst stijgen de Almeerders boven de Brabanders. FC Den Bosch heeft op dit moment 56 punten.

In de stand om de vierde en laatste periodetitel gaan de Almeerders alleen aan kop met twaalf punten uit vier gespeelde wedstrijden. Na de wedstrijd tegen FC Den Bosch speelt de ploeg van coach Ole Tobiasen nog thuis tegen Telstar en Jong PSV en uitwedstrijden tegen FC Dordrecht en Jong Ajax.

Ad-interim Ole Tobiasen kan tegen de Brabanders geen beroep doen op Torino Hunte en Ricardo Kip, die beide terugkomen van blessures. Aanvoerder Tim Receveur, verdediger Joedrick Pupe en doelman Joshua Smits zijn ook nog altijd uitgeschakeld met langdurige blessures.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel