Balker twijfelgeval bij Almere City tegen Telstar

ALMERE • Do 18 april 2019 | 16:45 • Donderdag 18 april 2019 | 16:45

Het is nog onzeker of Almere City FC centrale verdediger Radinio Balker vrijdagavond kan meespelen in de thuiswedstrijd tegen Telstar, de huidige nummer 15 van de Keuken Kampioen Divisie. Balker kampt momenteel met een lichte hamstringblessure en trainde donderdag apart van de groep.

De Almeerders gaan tegen Telstar voor hun 6e zege op rij in de eerste divisie. De Almeerders hebben dit Paasweekeinde te maken met een dubbelprogramma: op maandag volgt de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht. De ploeg van ad-interim trainer Ole Tobiasen hoopt zich dit weekeinde te kwalificeren voor de play-offs.

Trainer Tobiasen kan tegen Telstar niet beschikken over verdediger Joedrick Pupe, doelman Joshua Smits en middenvelder Tim Receveur, die allen langdurig geblesseerd zijn. Aanvoerder Receveur werd deze week geopereerd aan zijn knie en is vermoedelijk pas in 2020 weer inzetbaar


WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel