Flevo Boys verliest van ACV Assen

FLEVOLAND • Za 20 april 2019 | 17:15 • Zaterdag 20 april 2019 | 17:15

Flevo Boys heeft zaterdagmiddag de uitwedstrijd tegen ACV uit Assen met 2-1 verloren. Door de nederlaag staan de Emmeloorders nu op de elfde plek van de Hoofdklasse B. De ploeg van trainer Kevin Waalderbos begon goed aan de wedstrijd en kwam in de 20e minuut op voorsprong door een doelpunt van Aran Nijboer.

Gijs Jasper maakte tien minuten later de 1-1. Drie minuten later kreeg ACV een penalty nadat Roelof Strikwerda hands maakte. Jasper wist niet te scoren vanaf elf meter, omdat doelman Rosink fraai redde.

In de tweede helft kreeg Flevo Boys kansen om op 2-1 te komen. Vooral Johan Tiems had de treffer op de schoen maar faalde oog-in-oog met de keeper. Een kwartier voor tijd scoorde Marco van der Heide na een fraaie aanval van de Assenaren.

Door de nederlaag blijft het verschil met de nummer 13, CSV Apeldoorn, drie punten. De 13e plaats betekent aan het einde van het seizoen het spelen van promotie/degradatiewedstrijden. Over twee weken speelt Flevo Boys thuis tegen DUNO uit Doorwerth.