Pieters over vertrek: "Ik ben toe aan een nieuwe stap"

ALMERE • Wo 24 april 2019 | 20:54 • Woensdag 24 april 2019 | 20:54

Terrance Pieters is toe aan een nieuwe stap in zijn carrière. Daarom heeft hij besloten aan het einde van dit seizoen de Almeerse Hockey Club te verruilen voor Kampong in Utrecht. Pieters: "Ik heb het nu alvast naar buiten gebracht zodat ik geen vragen meer krijg over mijn toekomst. Zo kan ik me helemaal concentreren op een spannend competitieslot dat er aan zit te komen."

In de afgelopen jaren hebben veel clubs geprobeerd Pieters los te weken bij Almere. Steeds zonder succes. Het besluit om te vertrekken uit Almere valt Pieters zwaar: "Ik speel vanaf mijn zesde jaar al bij Almere. Ik heb hier dus zestien jaar gespeeld. Logisch dat mijn besluit om te vertrekken niet eenvoudig was."

Ook Jonas de Geus, de andere international van de Almeerders, heeft aangegeven aan het einde van dit seizoen te vertrekken uit Almere. Volgens Pieters hebben beide spelers hun vertrek niet bewust gepland en op elkaar afgestemd.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel