Flevo Boys gelijk tegen koploper Staphorst

FLEVOLAND • Za 11 mei 2019 | 16:36 • Zaterdag 11 mei 2019 | 16:36

De voetballers van Flevo Boys hebben zaterdag in de Hoofdklasse B een uitduel tegen koploper Staphorst gelijkgespeeld. De ploeg van trainer Kevin Waalderbos stond in de rust met 1-0 achter. In de tweede helft kwamen de Emmeloorders terug tot een 1-1 gelijkspel. Door dit resultaat heeft Flevo Boys zich met nog twee wedstrijden te spelen definitief veilig gespeeld in de Hoofdklasse B.

In de eerste helft, waarin beide ploegen nauwelijks kansen kregen, kwam de thuisploeg na een half uur spelen op voorsprong. Mike Reuvers bediende Ferdi ter Avest op maat. Hij schoot vanaf een meter of tien de bal hard in de touwen. Flevo Boys kon in de eerste helft twee keer gevaarlijk worden via twee kopballen van Bjorn Adams.

Mooie aanval
In de tweede helft kreeg Staphorst diverse kansen om verder uit te lopen. Toch zijn het de Emmeloorders die zeven minuten voor tijd de gelijkmaker scoren. Aanvoerder Aran Nijboer bekroont een mooie aanval van Flevo Boys met een hard schot in de hoek. In de slotfase kreeg Flevo Boys via Johan Tiems nog twee levensgrote kansen op de winst. Ook Staphorst kreeg nog een grote kans op de overwinning. Er werd echter niet meer gescoord.

Flevo Boys speelt volgende week een thuisduel tegen DETO uit Vriezenveen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel

reacties (3)

 • Harrie

    Zo 12 mei Zondag 12 mei

  Ik zei het toch een paar wedstrijden terug, een paar puntjes pakken en je bent veilig. Nou ik ben benieuwd welke investeringen er nu gaan volgen in het eerste.

  reageer
 • Altenaar

    Ma 13 mei Maandag 13 mei

  Paar wedstrijden?
  Je bedoelt na de winterstop. Harrie

 • de erven

    Zo 12 mei Zondag 12 mei

  2 wedstrijden voor einde ruim veilig gespeeld. Middenmoter in de hoofdklasse en bekerfinale prima seizoen gedraaid. Voetbal mag nog wel iets beter.

  reageer
 • Albert

    Zo 12 mei Zondag 12 mei

  Weer een waardeloos seizoen. Op het nippertje p/d-wedstrijden ontlopen. Volgend jaar blijft de selectie vrijwel intact, dus we weten nu al dat het volgend jaar weer niets word.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert