City FC uitgeschakeld in play-offs door Cambuur

ALMERE • Di 14 mei 2019 | 19:27 • Dinsdag 14 mei 2019 | 19:27

Almere City FC is dinsdagavond uitgeschakeld voor promotie naar de eredivisie. In de eerste ronde van de play-offs was Cambuur uit Leeuwarden na twee wedstrijden te sterk voor de ploeg van Ole Tobiasen. Nadat de heenwedstrijd vrijdag in Leeuwarden in 2-2 was geeindigd, was Cambuur dinsdagavond in Almere met 1-2 te sterk.

Bij rust leidden de Friezen al met 0-2 na twee blunders van Almere City FC doelman Agil Etemadi. Eerst liet hij na 17 minuten een hoge voorzet van Van Wermekerken zo maar uit zijn handschoenen glippen, waarna Roberta de 0-1 mocht scoren. Nauwelijks 3 minuten later ging Etemadi opnieuw de fout in: na een voorzet van links van Ciganiks miste hij de bal compleet, waarna Bensabouh de bal ongelukkig in eigen werkte: 0-2.

In de tweede helft kwam de thuisploeg snel terug in de wedstrijd: Stijn Meijer werd in de 50e minuut over links diepgestuurd door Youri Loen en Vossebelt mocht vervolgens bij de eerste paal de aansluitingstreffer scoren: 1-2. Almere City FC ging vervolgens op zoek naar de gelijkmaker, maar wist nauwelijks meer gevaarlijk te worden. Door de nederlaag is het seizoen ten einde voor de Almeerders.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel