Oud-trainer Brandsma waarschuwt voor onderschatting VEV'67

EMMELOORD • Za 1 juni 2019 | 10:15 • Zaterdag 1 juni 2019 | 10:15

Volgens oud-trainer Jan Derk Brandsma moeten de voetballers van Flevo Boys tweedeklasser VEV'67 niet onderschatten. Deze ploeg is volgende week zaterdag de tegenstander van de Emmeloorders in de districtsbekerfinale.

Brandsma, die op dit moment de trainer is van DESZ uit Zwartsluis, komt met die ploeg uit in dezelfde competitie als VEV'67. "Het is een goed voetballende ploeg met een paar technisch begaafde spelers die goed combinatievoetbal spelen. Deze tweedeklasser voetbalt als een eersteklasser. Het is echt een heel goede ploeg."

Twee districtsbekers
In 1991 won Brandsma als hoofdtrainer met Flevo Boys de eerste districtsbeker in de Emmeloordse clubhistorie. In de finale werd destijds De Treffers verslagen met 1-0. Het winnende doelpunt werd vijf minuten voor tijd gescoord door Alex de Graaf. In 2018 wisten de Emmeloorders onder leiding van trainer Inne Schotanus de districtsbeker voor de tweede keer te winnen. De Emmeloorders waren toen op sportpark De Vormt met 0-4 te sterk voor SV Urk.

Onder leiding van trainer Kevin Waalderbos kan Flevo Boys zaterdag 8 juni tegen zaterdagtweedeklasser VEV’67 uit Leek voor de derde keer in de clubhistorie de districtsbeker winnen. Omroep Flevoland zal deze wedstrijd live uitzenden op televisie, Facebook en YouTube.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel