Nog twee kandidaten in race trainerschap City FC

ALMERE • Za 1 juni 2019 | 13:19 • Zaterdag 1 juni 2019 | 13:19

Almere City FC praat op dit moment nog met 2 kandidaten voor de vacature van hoofdtrainer voor het komend seizoen. De voetbalclub hoopt op korte termijn met één van beide kandidaten een definitief akkoord te bereiken. Algemeen directeur John Bes: "As we speak zijn we concreet met twee trainers aan het praten. De kans is aannemelijk dat één van de twee het gaat worden".

Almere City FC zag kortgeleden een andere goede kandidaat, Marino Pusic, afhaken. De trainer van het jaar in de Keuken Kampioen Divisie (ex-FC Twente) verkoos het assistentschap bij AZ boven het hoofdtrainerschap in Almere.

Het heeft er nu alle schijn van dat Almere City FC definitief voor een nieuwe hoofdtrainer gaat kiezen. De club communiceerde in eerder stadium dat ook de huidige interim trainer Ole Tobiasen kandidaat was om hoofdcoach te worden. Tobiasen mocht na het ontslag van Michele Santoni, begin maart, het seizoen afmaken als tijdelijke trainer. Onder zijn leiding werd de vierde periodetitel gewonnen, maar werd Almere City FC in de eerste ronde van de play-offs door Cambuur uitgeschakeld.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel