Boegbeeld Mirani wil met City FC naar Eredivisie

ALMERE • Zo 2 juni 2019 | 14:13 • Zondag 2 juni 2019 | 14:13

Aanvoerder Damon Mirani heeft zijn contract bij Almere City FC verlengd, omdat hij met de club denkt te gaan promoveren naar de Eredivisie. De centrale verdediger tekende vrijdag een nieuwe 2-jarige verbintenis bij de Keuken Kampioen Divisie Club.

Mirani: “ Het gevoel dat er iets te bereiken is met de club spreekt mij enorm aan. Het grote doel is dat we, binnen ons 5-jaren plan, in de Eredivisie gaan terechtkomen. Ik krijg hier het vertrouwen en ik voel mij hier lekker op mijn plek. Het voelt gewoon goed en ik denk dat dit wederzijds is”

Volgens algemeen directeur John Bes is Mirani een echt rolmodel zowel binnen als buiten het veld: ”Het is een jongen die echt leeft voor de sport. Hij wil niet alleen iedere wedstrijd winnen, maar dat wil hij ook iedere dag op de training. Hij is als eerste op de club en gaat als laatste weer weg. Op allerlei manieren manifesteert hij zich gewoon fantastisch. Zo willen wij ook als club gezien worden en Damon is daar een prachtig uithangbord voor”.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel