Monsterzege Flevo Boys in bekerfinale tegen VEV'67

EMMELOORD • Za 8 juni 2019 | 16:52 • Zaterdag 8 juni 2019 | 16:52

Hoofdklasser Flevo Boys heeft zaterdagmiddag voor het tweede achtereenvolgende jaar de districtsbeker veroverd. In de finale op het eigen sportpark Ervenbos waren de Emmeloorders met 7-0 veel te sterk voor tweedeklasser VEV'67 uit Leek.

Het eerste doelpunt viel na een half uur spelen: Timon Rorije kon de bal van dichtbij binnenwerken na voorbereidend werk van Madih Doufikar. Nog voor rust verdubbelden de Emmeloorders de score: Johan Tiems mocht, wederom op aangeven van Madih Doufikar, de 2-0 maken.

In de tweede helft kwam Flevo Boys na een kwartier spelen op 3-0 na opnieuw een goal van Timon Rorije. Daarmee was de wedstrijd met nog een half uur te spelen definitief beslist en was het verzet van VEV'67 definitief gebroken.

In het laatste kwartier van de wedstrijd begon het doelpuntenfestijn. Uitblinker Doufikar, mocht na enkele gemiste kansen, eindelijk zijn goal maken: 4-0. Vier minuten later volgde de 5-0 door opnieuw Johan Tiems. Invaller Lars de Boer verving 'man of the match' Doufikar in de 83ste minuut en scoorde binnen twee minuten twee keer en bepaalde zodoende de uitslag op 7-0.