SVL verliest finale nacompetitie

LELYSTAD • Za 15 juni 2019 | 17:39 • Zaterdag 15 juni 2019 | 17:39

SV Lelystad '67 heeft de finale in de nacompetitie voor een plek in de eerste klasse verloren van vv SVI uit Zwolle. De ploeg van trainer Eric de Jongh verloor de wedstrijd, die gehouden werd op het terrein van VSCO'61 in Oosterwolde, met 2-1.

In de eerste helft werd niet gescoord. In de tweede helft kwam SVI na 55 minuten op voorsprong door een goal van Yoep Kok. In de 66e minuut maakt Dyllan Lanser de gelijkmaker voor SVL. Verder werd er in de tweede helft niet gescoord en dus moest er verlengd worden.

In de eerste verlenging maakt Nico Veldman al na twee minuten de 2-1 voor SVI. Uiteindelijk wist SVL niet meer tot scoren te komen waardoor de ploeg uit Zwolle promoveert naar de eerste klasse. SV Lelystad blijft spelen in de tweede klasse zaterdag.