Maaskant: "Ik laat Almere niet in de steek"

ALMERE • Wo 19 juni 2019 | 7:30 • Woensdag 19 juni 2019 | 7:30

Robert Maaskant vindt dat hij Almere City FC niet in de steek laat. De technisch directeur van de voetbalclub werd dinsdag gepresenteerd als nieuwe hoofdtrainer van eredivisionist VVV Venlo.

Maaskant heeft in Venlo een contract getekend voor twee seizoenen. Raymond Ligbregts wordt zijn assistent.

Ondanks dat hij het steeds heeft ontkend, keert hij terug op het veld als hoofdtrainer: "Er staat nergens geschreven dat je consequent moet zijn. Het is zoals het is. Ik voel dat ik weer trainer wil zijn en op het veld wil staan. Daar mag iedereen van vinden wat ie wil, maar ik ga het op deze manier doen."

Geen schuldgevoel
Maaskant voelt zich niet schuldig dat hij na één seizoen vertrekt uit Almere:"Dit kriebelt meer. Het is een persoonlijke keuze geweest. Daar mag iedereen wat van vinden, maar ik ben er heel erg blij mee en Almere staat er goed voor. Ik laat een complete selectie achter. Ik blijf op de achtergrond ook betrokken bij de club en zal nog regelmatig contact hebben met directeur John Bes."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel