Pieters volgt haar gevoel naar Hurley

ALMERE • Ma 24 juni 2019 | 20:41 • Maandag 24 juni 2019 | 20:41

Melissa Pieters speelt volgend seizoen bij Hurley. De 24-jarige middenvelder die van jongs af aan voor De Almeerse Hockey Club uitkwam kon bij verschillende ploegen aan de slag. Ze had het beste gevoel bij de hoofdklasser uit Amstelveen.

De beslissing om te vertrekken bij De Almeerse viel Pieters zwaar. "Voordat ik de definitieve beslissing had genomen om te vertrekken heb ik twee weken gehuild. Het zal daarom wel wennen zijn dat ik straks niet meer voor de Almeerse speel, maar ik denk dat ik met Hurley ook een hele mooie club gevonden heb."

Pieters maakte haar ambitie om de overstap naar een hoofdklasser te maken bekend aan het einde van de competitie. Met De Almeerse Hockey Club degradeerde ze na een moeizaam seizoen uit de promotiedivisie. Ze heeft na afloop van de competitie de tijd genomen om een weloverwogen beslissing te nemen.

Er volgden gesprekken en proeftrainingen bij diverse clubs uit de promotiedivisie en de hoofdklasse, waaronder ook Bloemendaal. Pieters: "Na diverse gesprekken met coaches en speelsters en na het afwerken van enkele proeftrainingen werd duidelijk dat ik het beste gevoel had bij Hurley. Ik denk dat ik hier ook een toegevoegde waarde kan zijn als aanvallende middenvelder. Ik ga hard trainen om dat ook waar te maken."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel