City FC wint met 0-10 bij FC Almere

ALMERE • Wo 10 juli 2019 | 23:40 • Woensdag 10 juli 2019 | 23:40

De profvoetballers van Almere City FC hebben ook hun tweede oefenwedstrijd van de voorbereiding met dubbele cijfers gewonnen. De ploeg van de nieuwe trainer Robert Molenaar won woensdagavond met 0-10 bij zaterdag tweedeklasser FC Almere. Afgelopen zaterdag won Almere City FC met dezelfde cijfers bij amateurclub ASC Waterwijk uit Almere.

Bij rust was het nog 0-2 op sportpark De Marken in Almere Haven door goals van Kenneth Aninkora en Niek Vossebelt. In de tweede helft liep Almere City FC uit naar 0-10 door 3 goals van rechtsback Nicky van Hilten, 2 goals van Ricardo Kip, 2 treffers van James Efmorfidis en een goal van spits Stijn Meijer. Diezelfde Meijer miste ook nog een strafschop. Rechtsback Bram van Vlerken viel uit met een blessure.

Komende zondag spelen de Almeerders weer een oefenwedstrijd, dan is FC Emmen de tegenstander. Deze wedstrijd wordt gespeeld tijdens de jaarlijkse open dag van de Drentse eredivisionist.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel