Valse start voor Beitske Visser in Brands Hatch

DRONTEN • Za 10 augustus 2019 | 14:39 • Zaterdag 10 augustus 2019 | 14:39

Coureur Beitske Visser is het laatste weekend van de W-series niet goed begonnen. Tijdens de eerste training op het circuit van het Engelse Brands Hatch had de auto van Visser motorproblemen en zo kon ze niet optimaal rijden op het circuit. Visser eindigde na de tweede vrije training op de zevende plaats.

Visser heeft nog kans op de wereldtitel in de W serie. In de nieuwe raceklasse voor vrouwen staat de in Flevoland geboren autocoureur op de tweede plaats. Met nog één race te rijden is het verschil met Jamie Chadwick 13 punten. Visser is in ieder geval zeker van een podiumplaats. Het verschil met de vierde plaats is groot genoeg.

Stand W Series:
1 Jamie Chadwick 98 punten
2 Beitske Visser 85 punten
3 Marta Garcia 62 punten
4 Alice Powell 51 punten

Chadwick heeft tijdens de laatste race van dit eerste seizoen genoeg aan een vierde plaats om de wereldtitel te pakken. In de eerste vijf wedstrijden reed de Britse geen één keer buiten het podium. De laatste van in totaal zes wedstrijden is dit weekend op het circuit van Brands Hatch in het Engelse West Kingsdown. Op zaterdag zijn er twee trainingen en op zondag is de kwalifiactie en de race.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel