City FC gehavend richting Helmond Sport 

ALMERE • Do 22 augustus 2019 | 19:23 • Donderdag 22 augustus 2019 | 19:23

Trainer Robert Molenaar van Almere City FC heeft in de aanloop naar de uitwedstrijd tegen Helmond Sport te maken met flinke personele problemen. Hij kan vrijdagavond in Brabant niet beschikken over zijn spits Thomas Verheydt, linksback Dico Koppers, doelman Agil Etemadi en aanvaller James Efmorfidis.

Vooral de blessure van spits Thomas Verheydt baart zorgen. De boomlange aanvaller liep deze week een knieblessure op en is in het gunstigste geval voor enkele weken uitgeschakeld. Linksback Dico Koppers heeft last van een hielblessure, terwijl reserve-doelman Agil Etemadi rugklachten heeft. James Efmorfidis is op de weg terug na een buikspierblessure.

Voor de kersverse aanwinst van Almere City FC Bart Meijers is het een bijzondere wedstrijd. De centrale verdediger, die begin deze week een contract tekende in Almere, speelde vorig seizoen in het shirt van Helmond Sport. Ook voor rechtsback Bram van Vlerken is de wedstrijd speciaal: hij is in Helmond geboren en speelde in zijn jeugd voor Helmond Sport.

Almere City FC begon goed aan het nieuwe seizoen: uit de eerste 2 wedstrijden behaalde de ploeg 4 punten. Helmond Sport hield aan de eerste 2 wedstrijden 1 punt over.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel