Flevo Boys pas laat naast HZVV

EMMELOORD • Za 7 september 2019 | 16:53 • Zaterdag 7 september 2019 | 16:53

Flevo Boys heeft zaterdagmiddag in eigen huis gelijkgespeeld tegen HZVV uit Hoogeveen. Op sportpark Ervenbos kwamen de Emmeloorders niet verder dan een 1-1 gelijkspel. De gelijkmaker van Flevo Boys viel pas in de extra tijd.

Na een half uur spelen tekende HZVV speler Sander Dzenidzic voor de 0-1 na een mooie aanval over meerdere schijven. Deze 0-1 betekende ook de ruststand in Emmeloord.

In de tweede helft ging Flevo Boys op jacht naar de gelijkmaker. Ondanks het éénrichtingsverkeer op het veld leek het de thuisploeg niet te lukken de Hoogeveense verdedigingsmuur te slechten. In de laatste minuut van de extra tijd tekende Timon Rorije alsnog voor de 1-1.