Valse competitiestart voor hockeyheren

ALMERE • Zo 15 september 2019 | 16:43 • Zondag 15 september 2019 | 16:43

De heren van De Almeerse Hockey Club hebben zondag de eerste competitiewedstrijd in de Hoofdklasse kansloos verloren. De ploeg van trainer Pasha Gademan ging op bezoek bij Den Bosch met 5-0 onderuit.

De Almeerders begonnen slecht aan het duel. Na zes minuten stond de thuisploeg door doelpunten van Austin Smith (strafcorner) en Arjen Lodewijks al met 2-0 voor. In het tweede kwart liep Den Bosch uit naar een 3-0 voorsprong door een benutte strafbal van Bram van Groesen. Pepijn Rijenga en Joaquin Menini Suero bepaalden de eindstand op 5-0.

De heren van De Almeerse Hockey Club spelen vrijdag 20 september een thuisduel tegen Amsterdam.