Basisdebuut Nick Venema tegen Jong AZ

ALMERE • Do 19 september 2019 | 13:42 • Donderdag 19 september 2019 | 13:42

Aanvaller Nick Venema start vrijdagavond voor het eerst in de basis bij Almere City FC tijdens de thuiswedstrijd tegen Jong AZ. De huurling van FC Utrecht vervangt Jelle Goselink, die donderdag ontbrak op de afsluitende training.

Venema verhuisde eind augustus naar Almere City FC. Hij gaat samen met de Engelsman Shayon Harrison de aanval vormen tegen Jong AZ.

Naast het basisdebuut van Venema lijken er meer mutaties in de basiself te gaan plaatsvinden. Afgaande op de laatste training lijken ook linksback Dico Koppers en middenvelder Anwar Bensabouh in de basis te starten in plaats van Niek Vossebelt en Delvechio Blackson.

Almere City FC kent tot dusverre een stroeve seizoensstart: de ploeg van Robert Molenaar liet in de eerste 6 wedstrijden al 10 punten liggen en staat op een teleurstellende 12e plaats van de Keuken Kampioen Divisie. Jong AZ staat op de 14e plek van de ranglijst.

Vermoedelijke opstelling Almere City FC:

Smits, Van Vlerken, Mirani, Balker, Koppers, Loen, Bensabouh,Kaandorp, Hunte, Harrison en Venema

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel