NAC supporter Meijers: punten blijven in Almere

ALMERE • Do 7 november 2019 | 13:35 • Donderdag 7 november 2019 | 13:35

Almere City FC verdediger Bart Meijers speelt vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen zijn oude club NAC. Meijers doorliep de jeugdopleiding en debuteerde in de eredivisie bij de club uit Breda, maar moest afgelopen zomer vertrekken bij de huidige nummer 3 van de Keuken Kampioen Divisie.

“Het is nooit leuk als je weg moet bij een club en zeker niet bij een mooie club als NAC. Ik ben in de loop der jaren ook supporter geworden van de club. Toch ga ik er alles aan doen om de punten hier te houden, aldus de centrale verdediger. “De punten blijven hier.”

Meijers verwacht een mooie wedstrijd met veel strijd. Hij denkt tijdens de wedstrijd vooral veel te maken te krijgen met Sidney van Hooijdonk: “Sidney is een oude bekende van mij. Ik ga gewoon verdedigend mijn werk doen en vervelend zijn. Ik ga misschien tegen hem praten om hem uit zijn concentratie te halen”, aldus Meijers.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel