Venema niet in basis tegen NAC

ALMERE • Do 7 november 2019 | 17:28 • Donderdag 7 november 2019 | 17:28

Almere City FC-trainer Robert Molenaar laat spits Nick Venema opnieuw buiten zijn basisopstelling tijdens de thuiswedstrijd tegen NAC van vrijdagavond. De coach is niet tevreden over de verrichtingen van de huurling van FC Utrecht in de afgelopen wedstrijden. Vorige week uit tegen MVV startte Venema ook al vanaf de bank.

Molenaar: “Nick verkeert momenteel niet in de vorm van het vorig seizoen. ‘Eén stap achteruit om er twee vooruit te maken’, dat is het plan. Hij bezit kwaliteiten die wij heel goed kunnen gebruiken, alleen hebben wij die er tot dusverre nog niet uit kunnen peuteren. Ik ben ervan overtuigd dat het er anders uit gaat zien met een juiste invalbeurt en een goal”, aldus de oefenmeester.

Trainer Molenaar kan tegen NAC niet beschikken over Agil Etemadi, Bram van Vlerken, Nicky van Hilten, Radinio Balker, Joedrick Pupe, Dico Koppers, Tim Receveur, Ilias Alhaft, Jelle Goselink en Thomas Verheydt. Zij zijn allen geblesseerd. Ook aanvoerder Damon Mirani en Faris Hammouti ontbraken donderdag op de training, maar volgens Molenaar staan die gewoon in de basis tegen NAC.

Vermoedelijke opstelling Almere City FC:

Smits, Hammouti, Mirani, Meijers, Blackson, Bensabouh, Loen, Kaandorp, Hunte, Efmorfidis en Harrison

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel