Hockeymannen pakken punt tegen Tilburg

ALMERE • Zo 24 november 2019 | 17:07 • Zondag 24 november 2019 | 17:07

De eerste mannenploeg van de Almeerse Hockey Club heeft zondagmiddag een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Tilburg. Op sportpark Klein Brandt eindigde de wedstrijd tegen de Brabanders in 2-2. De ploeg van Pasha Gademan blijft de hekkensluiter van de Hoofdklasse met 2 punten uit 11 gespeelde wedstrijden.

Tilburg kwam in het eerste kwart op voorsprong door Federico Fernandez Onega. Deze 0-1 was tevens de ruststand in Almere.

In het 3e kwart vergrootte Jair van der Horst de voorsprong voor de gasten met een rake backhand: 0-2. De Almeerse HC toonde echter veerkracht en kwam nog in het 3e kwart via een prachtige goal van Valentijn Charbon terug in de wedstrijd: 1-2

In het begin van het laatste en 4e kwart viel de uiteindelijke gelijkmaker via opnieuw de stick van Valentijn Charbon 2-2. De thuisploeg kreeg vervolgens via Deegan Huisman goede kansen op de overwinning, maar het bleef uiteindelijk 2-2.