Ron Meulenkamp gaat uit van eigen spel

ALMERE • Zo 1 december 2019 | 12:50 • Zondag 1 december 2019 | 12:50

De Nieuw-Zeelander Ben Robb is op 18 december in de eerste ronde van het PDC WK darts de tegenstander van Ron Meulenkamp. De Almeerder houdt zich niet zo bezig met zijn tegenstander.

"Ik weet dat ik een goede kans maak als ik goed speel. Ik kan heel hoog pieken en ga soms door de ondergrens. Maar daar ga ik niet vanuit. Of het nou Ben Robb is of iemand anders; het maakt mij niet uit. Ik moet zorgen dat ik er klaar voor ben", zegt Meulenkamp.

Mocht hij de partij tegen Robb winnen dan treft de Almeerder een dag later in de tweede ronde de 29-jarige Engelsman Chris Dobey.

Urker Nentjes speelt tegen Belg
Geert Nentjes uit Urk speelt in de eerste ronde van het PDC WK darts tegen de Belg Kim Huybrechts. Nentjes komt vrijdag 13 december tijdens de openingsavond van het WK in actie. Dat wordt traditiegetrouw gehouden in Alexandra Palace in Londen. Als hij zijn partij weet te winnen, kan hij daarna zijn borst opnieuw nat maken voor oud-wereldkampioen Rob Cross uit Engeland.

De finale van het WK darts wordt gespeeld op 1 januari 2020. Michael van Gerwen is de regerend wereldkampioen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel