City wil na trainerswissel punten pakken tegen Jong FC Utrecht

ALMERE • Zo 1 december 2019 | 18:36 • Zondag 1 december 2019 | 18:36

De profs van Almere City FC gaan maandagavond op bezoek bij Jong FC Utrecht. Het is de eerste wedstrijd onder leiding van Ole Tobiasen. Na het ontslag van hoofdtrainer Robert Molenaar is de Deen tot het einde van dit seizoen de baas op het veld.

Tobiasen voelt zich prima op z'n plek als hoofdtrainer van Almere City FC. Hij heeft in de afgelopen week aan de spelersgroep uitgelegd welke veranderingen hij op de trainingen en in de wedstrijden wil doorvoeren. Volgens Nick Venema lag tijdens de trainingen deze week minder de nadruk op tactiek, waardoor er meer ruimte was voor plezier.

Tot nu toe heeft City alle competitieduels tegen Jong FC Utrecht gewonnen. Dit jaar doen de Domstedelingen het verrassend goed. De ploeg staat op de tiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie net boven City. Volgens Tobiasen en Venema onderschatten de Almeerders Jong FC Utrecht dus zeker niet.

De wedstrijd maandagavond in Utrecht begint om 20.00 uur.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel