Flevo Boys 1 met de schrik vrij tegen Urk 2

FLEVOLAND • Di 10 december 2019 | 21:58 • Dinsdag 10 december 2019 | 21:58

In de tweede ronde van de districtsbeker is het eerste elftal van Flevo Boys uit Emmeloord met de schrik vrijgekomen tegen Urk 2. De Emmeloorders wonnen op eigen veld na strafschoppen van de Urkers. Na negentig minuten spelen was het 1-1 in Emmeloord.

De hoofdklasser uit Emmeloord speelde een dramatische wedstrijd, maar kroop toch door het oog van de naald. Flevo Boys won de afgelopen twee jaar de districtsbeker.

Al na drie minuten in de wedstrijd kwam Urk 2 op voorsprong door een goal van Klaas Romkes. Tien minuten voor rust kopte Bjorn Adams de gelijkmaker achter Urker Hendrik Bakker, 1-1. Na rust kregen beide ploegen kansen, maar werd er niet meer gescoord. Strafschoppen moesten uiteindelijk voor de beslissing zorgen, daarin bleek Flevo Boys sterker.