Arjen Postma nieuwe hoofdtrainer Flevo Boys

EMMELOORD • Di 10 december 2019 | 22:19 • Dinsdag 10 december 2019 | 22:19

Arjen Postma is met ingang van het nieuwe seizoen de hoofdtrainer van voetbalclub Flevo Boys in Emmeloord. Postma zelf speelde van 2008 tot 2016 voor Flevo Boys en wist in 175 competitiewedstrijden 55 keer te scoren.

Op dit moment is 35-jarige Arjen Postma trainer bij ZMVV Zeerobben in Harlingen dat in de Eerste Klasse uitkomt.

"Het voelt als thuiskomen", zegt Postma op de website van Flevo Boys. Hij ziet ernaar uit om jonge talenten - binnen een groep van ervaren voetballers - een kans te geven zich waar te maken op het hoogste niveau. "Bij Zeerobben heb ik acht jongens mogen laten debuteren. Drie tot vier van hen zitten nu nog bij de selectie. Het is mooi te zien hoe ze zich ontwikkelen en handhaven."

Postma zegt verder dat hij niet weg hoefde bij de Zeerobben, maar de mogelijkheden bij Flevo Boys lonkten. Arjen Postma werkt verder drie dagen per week bij de ZMLK-school de Zonnebloem in Emmeloord waar hij jongeren vanuit een schoolsituatie naar een passende werkkring begeleidt.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel