City FC wil afrekenen met uitsyndroom tegen NEC

ALMERE • Do 12 december 2019 | 16:29 • Donderdag 12 december 2019 | 16:29

De profvoetballers van Almere City FC spelen vrijdagavond in Nijmegen de lastige uitwedstrijd tegen NEC. Het is voor de Almeerders de laatste uitwedstrijd van het jaar. NEC is de huidige nummer 8 van de Keuken Kampioen Divisie, terwijl Almere City FC terug te vinden is op de 11de plek van de ranglijst.

Almere City FC wil vrijdag in De Goffert afrekenen met het uitsyndroom: de ploeg van Ole Tobiasen wist dit seizoen nog geen wedstrijd op vreemde bodem te winnen. In het verleden lukte het de Almeerders overigens nog nooit een punt mee te nemen vanuit Nijmegen. Vorig seizoen verloor Almere City FC onder trainer Michele Santoni nog kansloos met 5-0.

NEC wist de laatste drie wedstrijden niet tot winst te komen. De laatste twee duels gingen verloren: vorige week was Excelsior in Rotterdam met 2-1 te sterk voor de ploeg van Francois Gesthuizen. Almere City won vorige week, na 3 nederlagen op rij, eindelijk weer een wedstrijd: in eigen huis werd TOP Oss met 3-0 verslagen.

Vermoedelijke opstelling Almere City FC:

Smits, Hammouti, Mirani, Balker, Blackson, Bensabouh, Loen, Kip, Efmorfidis, Verheydt en Venema

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel