SV Urk verliest bij NSC Nijkerk

URK • Za 14 december 2019 | 16:19 • Zaterdag 14 december 2019 | 16:19

De voetballers van SV Urk hebben het kalenderjaar slecht afgesloten in de Hoofdklasse B. De ploeg van coach Richard Karrenbelt verloor zaterdagmiddag de laatste wedstrijd van het jaar bij NSC Nijkerk met 4-2.

Bij rust leidde de thuisploeg al met 2-0. In de 2e helft bracht Marinus Snoek met een afstandsschot de Urkers terug in de wedstrijd: 2-1. Niet veel later kwam de thuisploeg via een indraaiende corner op 3-1. SV Urk aanvaller William de Boer tekende vervolgens voor een nieuwe aansluitingstreffer: 3-2. Dit mocht echter niet baten, want NSC bepaalde uiteindelijk de eindstand op 4-2.

SV Urk sluit de eerste seizoenshelft af op de 11e plaats van de ranglijst van de Hoofdklasse B. De Urkers hebben nu 18 punten uit 14 gespeelde wedstrijden.