Flevo Boys in beker te sterk voor SC Joure

EMMELOORD • Di 17 december 2019 | 22:08 • Dinsdag 17 december 2019 | 22:08

De voetballers van hoofdklasser Flevo Boys zijn weer een ronde verder in de districtsbeker Noord. De Emmeloorders wonnen dinsdagavond op bezoek bij zaterdag tweedeklasser SC Joure met 4-0.

In de eerste helft had Flevo Boys dat titelverdediger is in het districtsbekertoernooi een veldoverwicht. Dit resulteerde echter niet in
kansen. Pas in de laatste minuut van de eerste helft kwamen de Emmeloorders op voorsprong. Yumé Ramos zag zijn boogbal van grote afstand in het doel belanden.

In de tweede helft scoorde Ramos in de 72e de tweede Emmeloordse treffer. Daarna was het verzet van de Friezen gebroken. Björn Adams en Timon Rorije zetten de eindstand op het scorebord.