City FC zoekt versterkingen, toekomst Balker ongewis

ALMERE • Do 19 december 2019 | 15:34 • Donderdag 19 december 2019 | 15:34

Almere City FC trainer Ole Tobiasen hoopt zijn team tijdens de komende wintertransferperiode te kunnen gaan versterken. In de gehele maand januari kunnen spelers van club wisselen. Tobiasen: “We kijken op bepaalde posities naar versterkingen. Op dit moment is onze selectie niet in evenwicht. We hebben nu heel veel aanvallers.”

De Deense oefenmeester vervolgt “Ik moet nu jongens terugzetten naar Jong Almere City om na de winterstop te kunnen werken met een trainingsgroep van ongeveer 25 man. Na de winter komen er ook nog langdurig geblesseerde spelers terug, zoals Tim Receveur, Bram van Vlerken en in het voorjaar Ilias Alhaft.”

Toekomst Balker ongewis
Centrale verdediger Radinio Balker is één van de grootste talenten van Almere City FC. Hij zou in de belangstelling staan van diverse eredivisie clubs. Balker zegt zelf van niks te weten: “Ik heb geen idee. Ik heb mijn zaakwaarnemer gezegd: zeg maar niks. Ik wil mij nu gewoon focussen op Almere”. Balker zegt niet te kunnen beloven tot het einde van het seizoen bij Almere City te blijven: “Het is natuurlijk de voetbalwereld, dus je weet nooit wat er gaat gebeuren”, aldus Balker.

Goselink en Krant terug naar Jong Almere City FC
Aanvaller Jelle Goselink en middenvelder Sam Krant zullen in het nieuwe jaar niet meer dagelijks met de eerste selectie meetrainen. De spelers zullen weer aansluiten bij Jong Almere City FC. De jonge spits Jelle Goselink had onder de vorige trainer, Robert Molenaar, nog een basisplaats tot hij geblesseerd raakte.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel