City FC thuis onderuit tegen De Graafschap

ALMERE • Vr 17 januari 2020 | 19:25 • Vrijdag 17 januari 2020 | 19:25

Almere City FC heeft vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen De Graafschap verloren. De Superboeren waren in Almere met 0-2 te sterk voor de ploeg van Ole Tobiasen. Het was de eerste wedstrijd in het vernieuwde Yanmar stadion.

In de eerste helft wist Almere City FC nauwelijks gevaarlijk te worden en waren de gasten veel dreigender. Dit resulteerde uiteindelijk vlak voor rust in de voorsprong voor de gasten via oud Almere City FC speler Javier Vet: 0-1

Direct na rust kregen de Almeerders een uitgelezen kans om de gelijkmaker binnen te schieten, maar Ricardo Kip schoot de bal van dichtbij naast. Na 72 minuten viel de beslissing in de wedstrijd: Ralf Seuntjens mocht op aangeven van Owusu heel simpel de 0-2 binnenschieten.