ACV te sterk voor Flevo Boys

EMMELOORD • Za 18 januari 2020 | 16:45 • Zaterdag 18 januari 2020 | 16:45

De voetballers van Flevo Boys uit Emmeloord hebben zaterdagmiddag de uitwedstrijd tegen ACV uit Assen met 4-2 verloren.

Nadat ACV in de 7e minuut op een 1-0 voorsprong was gekomen door Justin Mulder, was het Johan Tiems met een stift die 5 minuten later de 1-1 liet aantekenen. ACV kwam nog voor rust op 2-1 door Marco van der Heide maar het was al snel na de rust Matthijs Hardijk die de Assenaren op een 3-1 voorsprong zette.

Weer Johan Tiems bracht een kwartier na rust de spanning terug in de wedstrijd en scoorde de 3-2. Ezra Schrijver scoorde halverwege de tweede helft met een volley de 4-2 en deed daarmee de wedstrijd op slot.

Door deze nederlaag staat Flevo Boys op plek 13 in de Hoofdklasse B en dus in de gevarenzone.