Postma wil met sociale aanpak goed presteren bij Flevo Boys

EMMELOORD • Za 25 januari 2020 | 16:40 • Zaterdag 25 januari 2020 | 16:40

Flevo Boys heeft met Arjen Postma een bijzondere trainer aangetrokken. Een oefenmeester die in zijn privéleven, in zijn werk, maar ook in zijn functie als voetbaltrainer probeert met een sociale benadering zijn doelen te bereiken. De 35-jarige trainer gaat komende zomer aan de slag als opvolger van de huidige trainer Kevin Waalderbos, die bij de hoofdklasser uit Emmeloord gaat vertrekken.

Postma werkt bij de Zonnebloemschool in Emmeloord. Deze school ontving deze week het predicaat Excellent, iets waar Postma ook zijn steentje aan bijdraagt door leerlingen één op één begeleiding te geven. Postma ziet veel raakvlakken tussen zijn werk en zijn functie als hoofdtrainer bij een voetbalclub.

Postma speelde van 2008 tot 2016 voor Flevo Boys. Hij speelde toen samen met enkele spelers die nu nog steeds actief zijn in de hoofdmacht van de Emmeloordse hoofdklasser. Eén daarvan is aanvoerder Aran Nijboer die Postma aanspreekt met ‘’Possie’’. Postma heeft daar geen moeite mee: ,,We kennen elkaar goed. Volgend seizoen ben ik zijn trainer en is hij de aanvoerder. Dan heb je automatisch al veel contact. Als hij me met Possie aanspreekt hoeft ie echt geen boete te verwachten.’’

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel