Karsten wil met SV Urk veel scoren

URK • Zo 2 februari 2020 | 17:24 • Zondag 2 februari 2020 | 17:24

Gert Jan Karsten wil volgend seizoen met SV Urk in de Hoofdklasse de ploeg zijn die de meeste doelpunten maakt. De oefenmeester die de opvolger wordt van Richard Karrenbelt die na dit seizoen gaat vertrekken wil met zijn nieuwe ploeg aanvallend voetbal spelen en minimaal in het linkerrijtje eindigen.

Karsten is al regelmatig op Urk te vinden om vrienden te bezoeken maar ook om een visje te eten. Hij kijkt vooral uit naar de samenwerking met zijn nieuwe technische staf die bestaat uit de assistent-trainers Henri Romkes en Albert Mark Nagel, teammanager Klaas Wakker en keeperstrainer Peter de Boer.

De oefenmeester die woonachtig is in Nunspeet doet het momenteel bijzonder goed met zijn ploeg HHC. Met de ploeg uit Hardenberg staat hij bovenaan in de Tweede Divisie. Dit is het hoogste amateurniveau in Nederland. Voorzitter Bert Beun van HHC is tevreden over de prestaties die Karsten in de afgelopen jaren in Hardenberg heeft geleverd.

HHC speelde gisteren de topper in de Tweede Divisie tegen nummer vier Kozakken Boys (0-1 verlies). Karsten geniet van deze top amateurwedstrijden. Het vertrek uit Hardenberg zal hem dus wel een beetje pijn doen. Toch kijkt hij ook uit naar zijn nieuwe klus op het vissersdorp. Net als voorzitter Beun ziet Karsten SV Urk als een club met een grote naam in het amateurvoetbal.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel