SV Urk verliest van DETO

URK • Za 15 februari 2020 | 16:43 • Zaterdag 15 februari 2020 | 16:43

In de Hoofdklasse B heeft SV Urk zaterdagmiddag de uitwedstrijd tegen DETO verloren. In Vriezenveen was de thuisploeg met 3-1 te sterk voor de ploeg van Richard Karrenbelt.

DETO kwam in de eerste helft op voorsprong na een corner. Nog voor rust wist de thuisploeg de marge te verdubbelen na geklungel achterin bij SV Urk. Diep in de 2e helft wist DETO ook nog een derde treffer te maken. Vlak voor tijd redde SV Urk de spreekwoordelijke eer: 3-1.

Het was alweer de 8ste nederlaag van het seizoen voor de Urkers. De ploeg staat nu op de zevende plek van de Hoofdklasse B met 27 punten uit 19 gespeelde wedstrijden.