Harrison in basis tegen NAC

ALMERE • Do 20 februari 2020 | 17:20 • Donderdag 20 februari 2020 | 17:20

Shayon Harrison start vrijdagavond in de basis bij Almere City FC tijdens de belangrijke uitwedstrijd tegen NAC. De Engelse aanvaller zat de afgelopen wedstrijden op de bank, maar lijkt in Brabant een nieuwe kans te krijgen van trainer Ole Tobiasen.

De basisplaats van Harrison gaat waarschijnlijk ten koste van Mees Kaandorp, die op de bank zal plaatsnemen tegen NAC. Harrison was tijdens de eerste competitiehelft een vaste basiswaarde onder de inmiddels ontslagen trainer Robert Molenaar, maar onder Tobiasen belandde hij op de bank. De Britse aanvaller, die een verleden heeft bij Tottenham Hotspur, scoorde tot dusverre 7 keer voor de Almeerders.

Efmorfidis terug, Hunte geblesseerd

James Efmorfidis zit weer bij de selectie tegen NAC. De Griek moest de laatste drie wedstrijden aan zich voorbij laten gaan, vanwege een achillespees-blessure. Linksbuiten Torino Hunte, die geblesseerd uitviel tijdens de thuiswedstrijd tegen Cambuur (0-1) ontbreekt tegen NAC. Hij kampt met een hamstring blessure.

Ilias Alhaft terug na 10 maanden

Ilias Alhaft zit tegen NAC eindelijk weer bij de wedstrijd-selectie. Hij revalideerde de afgelopen 10 maanden van een zware knieblessure, die hij in april 2019 opliep tijdens de thuiswedstrijd tegen Telstar. Afgelopen weekeinde mocht Alhaft bij Jong Almere City FC al zijn rentree maken tijdens de uitwedstrijd tegen Harkemase Boys.

NAC de ploeg in vorm

NAC is momenteel de ploeg in vorm. De club uit Breda schakelde in het bekertoernooi onlangs de eredivisie-clubs PSV en AZ uit. Afgelopen maandagavond was de formatie van de nieuwe trainer Peter Hyballa in Amsterdam nog met 4-2 te sterk voor Jong Ajax. De Brabanders zijn gestegen naar plek 6 van de Keuken Kampioen Divisie. Almere City FC staat na de thuisnederlaag van afgelopen vrijdag op de 9de plek van de ranglijst. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt 4 punten.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel