Windsurfster De Geus moet scherp blijven

ALMERE • Zo 23 februari 2020 | 9:28 • Zondag 23 februari 2020 | 9:28

De Olympische Spelen van komende zomer zijn voor windsurfster Lilian de Geus het belangrijkste evenement van het jaar. De Almeerse heeft daarnaast haar zinnen ook gezet op de wereldtitel.

De Geus heeft al een tijdje een ticket voor de Olympische Spelen op zak en dan ligt verslapping op de loer. De surfster in de RS:X klasse wil daarom komende dinsdag bij de titelstrijd zo scherp mogelijk aan de start staan.
Om in Australië zo goed mogelijk te presteren, heeft De Geus talent Luc Schmitz gevraagd om samen met haar te trainen in voorbereiding op het internationale toernooi. De Geus en Schmitz, die ook uit Almere komt, maken veel uren op het water rond de plaats Sorrento net onder Melbourne.

Tijdens het WK in de RS:X klasse doen deze week vier Flevolandse sporters mee. Kiran Badloe uit Lelystad en de Almeerders Sil Hoekstra, Luc Schmitz en Lilian de Geus geven acte de présence.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel