RKAV Volendam te sterk voor Flevo Boys

EMMELOORD • Za 7 maart 2020 | 15:54 • Zaterdag 7 maart 2020 | 15:54

De voetballers van Flevo Boys hebben de uitwedstrijd tegen RKAV Volendam nipt met 3-2 verloren.

Na een kwartier spelen kwamen de Emmeloorders al met 1-0 achter. Een stand die ook in de rust op het scorebord stond.

Een kwartier voor tijd kwamen de Volendammers op 2-0 waarna de Emmeloorders probeerden te redden wat er te redden viel. Door de ruimte die daardoor ontstond profiteerde Volendam en kwam 5 minuten voor tijd op 3-0. Frank Post scoorde vlak voor tijd 3-1. En bijna in het laatste fluitsignaal bracht Timon Rorije de eindstand nog op 3-2

Omdat Putten een punt pakte zakt Flevo Boys nu naar de 13e plaats in de Hoofdklasse B met 20 punten uit 21 wedstrijden.