Kunstrijdster Wories kijkt terug op topseizoen

ALMERE • Do 2 april 2020 | 20:26 • Donderdag 2 april 2020 | 20:26

Kunstrijdster Niki Wories uit Almere kijkt terug op een topseizoen. Na een paar jaar van veel tegenslagen plaatste Wories zich dit jaar weer voor het EK en WK. Dat laatste toernooi kon vanwege het coronavirus niet doorgaan. “Jammer maar er zijn op dit moment ergere dingen”, daarmee doelt de Almeerse op het coronavirus.

Wories heeft wel een verklaring voor haar sterkte comeback van afgelopen seizoen. Ze heeft met een nieuwe mentalcoach vooral gewerkt aan zelfvertrouwen rondom wedstrijden. De coach heeft extra benadrukte dat er geen verschil moet zijn tussen zelfverzekerdheid tijdens trainingen en wedstrijden. “Dat is me al zo vaak vertelt, maar op eens klikte dat”.

Wories denkt de sterke lijn van afgelopen seizoen door te kunnen trekken. Olympische Spelen blijft het hoofddoel. In 2018 miste de kunstrijdster een ticket voor de Spelen in Zuid-Korea. China 2022 moet het toernooi worden waar Wories acte de présence wil gaan geven. In het seizoen 2020/2021 moet ze zich zien te plaatsen voor de OS.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel