Trainer Karrenbelt neemt met pijn in het hart afscheid van SV Urk

URK • Do 2 april 2020 | 20:43 • Donderdag 2 april 2020 | 20:43

Trainer Richard Karrenbelt had zijn afscheid bij SV Urk heel anders voorgesteld. Door de coronacrisis is de competitie van de amateurvoetballers beëindigd. Karrenbelt die bezig was aan zijn laatste seizoen op Urk baalt dat hij het seizoen niet op een normale manier kan afmaken. Met SV Urk stond Karrenbelt op de zevende plaats in de Hoofdklasse B.

Karrenbelt die volgend seizoen bij WHC in Wezep aan de slag gaat, heeft begrip voor de beslissing van de KNVB om de competities stil te leggen. Volgens de coach wordt naast het voetbal ook het sociale contact gemist: ,,Je treft elkaar normaal gesproken in de kantine. Je drinkt dan een biertje en maakt een praatje met elkaar. Nu kan dat niet meer en dat is ontzettend jammer. Maar ik heb uiteraard wel alle begrip voor de beslissing van de KNVB.

De scheidend trainer van SV Urk heeft stille hoop dat er in juni nog gelegenheid is om te trainen, wedstrijden te spelen en om afscheid van elkaar te nemen. Karrenbelt was bezig aan zijn derde seizoen bij SV Urk. Zijn opvolger volgend seizoen is Gert Jan Karsten die nu trainer is van HHC Hardenberg dat uitkomt in de Tweede Divisie.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel