Tobiasen langer hoofdtrainer Almere City

ALMERE • Do 2 april 2020 | 21:08 • Donderdag 2 april 2020 | 21:08

Ole Tobiasen is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van Almere City FC. De Keuken Kampioen Divisie club heeft het aflopende contract met de 44-jarige Deense oefenmeester met een seizoen verlengd.

Tobiasen nam dit seizoen het stokje over na het ontslag van trainer Robert Molenaar in november. Onder Tobiasen stegen de Almeerders naar de negende plek van de ranglijst, totdat de competitie werd stilgelegd vanwege het coronavirus. In het seizoen 2018-2019 was de Deen ook al ad-interim trainer van de Almeerders na het ontslag van de Italiaan Michele Santoni. In dat seizoen werd onder Tobiasen de 4e periodetitel gewonnen, maar werd Almere City FC in de eerste ronde van de play-offs door Cambuur uitgeschakeld.

Dankbaar

Tobiasen is dankbaar dat hij opnieuw het vertrouwen krijgt van de clubleiding. ,,Ik heb het hier bij Almere City FC goed naar mijn zin en ik ben blij met deze kans”, aldus Tobiasen op de website van de club. "Het is fijn om komend seizoen vanaf dag één als hoofdcoach voor de groep te staan. Dat biedt mij de mogelijkheid om mijn visie verder uit te werken. We hebben met de club al mooie stappen gezet en willen ieder jaar beter worden. Dat moet terug te zien zijn op het veld en op de ranglijst. Ik heb er alle vertrouwen in dat we met elkaar ook de volgende stap kunnen zetten.”

Grote onzekerheid huidige seizoen

Het is nog uiterst onzeker of het huidige seizoen in de Keuken Kampioen Divisie wordt afgemaakt. Tot 1 juni zal er zeker niet gespeeld worden in het betaald voetbal. Clubs als Ajax, PSV en AZ hebben al aangegeven liever niet meer te willen voetballen dit seizoen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel