VV Zeewolde nu online druk met ‘VVZ’tje in de goede richting’

ZEEWOLDE • Wo 8 april 2020 | 9:46 • Woensdag 8 april 2020 | 9:46

Niet alleen voor sporters, maar ook voor de vrijwilligers, bestuursleden en trainers van de sportverenigingen zijn het moeilijke tijden, nu alle activiteiten bij de clubs stilliggen. Clubs zoeken daarom naar alternatieven voor hun leden.

VV Zeewolde heeft een oplossing gevonden om de leden toch in beweging te krijgen. Op de website van de club houden ze een challenge. Online zijn de leden nu bezig met ‘VVZ’tje in de goede richting’. Spelers van het eerste team geven in een video opdrachten aan de andere leden.

Als een challenge succesvol wordt uitgevoerd, levert dit punten op. Zo moeten de voetballers bijvoorbeeld vanaf 15 meter de bal in een emmer schieten. Elke dag staat er op de website van de club een nieuwe uitdaging.

We zijn te gast bij VV Zeewolde en spreken daar voetballer Niels Moolenbroek, jeugdtrainer Arnoud Bostelaar en Andries Oeben van de accommodatiecommissie.

Deze week gaat Omroep Flevoland langs vijf voetbalclubs, om te kijken welke impact het wegvallen van voetbal heeft op de leden, vrijwilligers en bestuurders.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel